Program do zarzadzania warsztatem samochodowym

System POS to projekt gastronomiczny do prowadzenia każdego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe także tym całe.

Dla delikatnych oraz szerszych lokali POS bardzo doskonale kontroluje się w obsłudze zarówno małych lokali, jak oraz trudnych sieci gastronomicznych. To zwykłe narzędzie, dostosowane do rzeczy na samodzielnej liczbie stanowisk POS. Projekt w popularny sposób usprawni panowanie na poszczególnych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną władzę nad każdym etapem pozycji w domu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność pracowników w kuchni oraz na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgoda z nowymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma narzędziami i układami, które usprawnią życie każdego domu. Wpływanie na specjalistycznym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych lub i bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, przychodzą na szybszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Gładki i przystępny sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników przychodząc na stok kosztów wdrożenia systemu.

Mienie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, zgoda z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie wiadomości o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprzedaże i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, informacje o zbyt wydłużonym czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: zbieranie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w polu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.