Bizerba wyspecjalizowane maszyny spozywcze

stringi jednorazowe damskieSTRINGI JEDNORAZOWE DAMSKIE 1000 SZTUK CZARNE

Bizerba związana jest z przemysłem spożywczym od 1866 roku, nic więc dziwnego, że rozumie tę branżę jak mało kto. Obecna w 120 krajach, zatrudnia ponad 3300 pracowników, oferuje kompleksowe rozwiązania w zakresie krojenia, ważenia, etykietowania, przetwórstwa i kontroli produktów spożywczych.

Gwarancja najwyższej jakości

Mając na uwadze, iż atrakcyjnie zapakowany i zaprezentowany towar jest chętnie wybierany przez klientów oraz stanowi wizytówkę sklepu, Bizerba wyspecjalizowała się w produkcji maszyn do krojenia pieczywa, wędlin i serów. Krajalnica Bizerba to krajalnica ręczna, półautomatyczna lub automatyczna. Ręczna krajalnica przeznaczona jest do produktów świeżych – boczku, szynki, surowego i pieczonego mięsa, twardych warzyw i szynki. Krajalnice ręczne wykorzystywane są w sklepach firmowych, zakładach mięsnych, dużych kuchniach. Gwarantują czyste, gładkie cięcie, bezpieczeństwo oraz jakość krojenia. Krajalnica półautomatyczna wyposażona w stalowy nóż z chromowanym wyżłobieniem pozwala na uzyskanie cienkich, gładkich plastrów o żądanej grubości i sposobie ułożenia (stos lub wachlarz). Wszystkie funkcje dostępne są w trybie ręcznym oraz w automatycznym.

krajalnica bizerba

źródło: http://www.polkas.pl/pliki/sklep/produkty_d/krajalnica_polautomatyczna_bizerba_gsp_hd.jpg

Charakterystyka budowy

Krajalnica w pełni automatyczna jest urządzeniem wielofunkcyjnym. Transportuje, kroi, porcjuje oraz układa plastry produktu w sposób zgodny z programem wybranym przez operatora. Maszyna posiada elektroniczny panel sterowania z możliwością ustawienia i zaprogramowania parametrów całego procesu. Wszystkie urządzenia Bizerby charakteryzują się niezawodnością oraz trwałością. Wykonane są z najlepszych materiałów, które zapewniają utrzymanie warunków higieny i bezpieczeństwa pracy. Wszystkie elementy budowy są odporne na działanie wody oraz innych płynów, ponadto elementy krojące są łatwe w demontażu i czyszczeniu (niektóre można myć w zmywarkach). Opływowe kształty, solidna obudowa, czysta i cicha praca, możliwość pracy w praktycznie każdych warunkach, prosta obsługa, ekonomiczność pod względem energetycznym (mniejszy pobór od maszyn konkurencji o 35-65%), precyzja krojenia (cienkie, równe plastry, bez poszarpanych krawędzi, do samego zaokrąglonego końca batona) – wszystko to stawia Bizerbę w szeregu liderów maszyn i rozwiązań dla przemysłu spożywczego.